Dekker Kozijnprojecten sponsort golftalent Nordin van Tilburg

Mooie initiatieven op het gebied van natuur & milieu, welzijn en sport moedigen we graag aan. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld onze lokale sportvereniging te Noordeloos (SVN), maar ook internationaal golfer Nordin van Tilburg steunen wij graag bij zijn weg naar de top! Kijk op https://nordinvantilburg.nl/

Dekker Doorzetter bij de Rotterdam Marathon

Voorman Gerrit Maasland liep zondag 24 oktober jl. de marathon van Rotterdam. Op zich niets bijzonders voor hem; hij heeft al heel wat kilometers in de benen. Maar deze keer verscheen hij uitgedost als Noordelose pomp aan de start, ter promotie van het hardloopevenement dat ieder jaar op de eerste zaterdag van september in ons dorp plaatsvindt. En met fantastisch resultaat: in 6 uur, twaalf minuten en 4 seconden kwam Gerrit over de finish met zijn 27 kilo zware pomp-pak. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven bij TV Rijnmond, Humberto en radio 3FM:

Terugblik en samenvatting TV Rijnmond:
https://youtube.com/watch?v=ARSF40F2lwk&feature=share
Gerrit wordt geïnterviewd door TV Rijnmond tijdens de marathon:
https://youtube.com/watch?v=_NYRNbJQt64&feature=share
De pomp komt over de finishlijn:
https://youtube.com/watch?v=oloCGQ5AMS4&feature=share
Interview TV Rijnmond bij de finish:
https://youtube.com/watch?v=oloCGQ5AMS4&feature=share
Bij Humberto Tan:
https://youtu.be/QkzxJn3weXI
Interview 3FM:
https://www.npo3fm.nl/fragmenten/frank-eva-welkom-bij-de-club/d63c3907-08ce-4687-be32-bdb8e62d81c8/2021-10-25-lang-lopende-lantaarnpaal

Stedenbouw Magazine: “Kozijnen vormen de final touch”

In opdracht van Mokveld Bouw & Onderhoud heeft Dekker Kozijnprojecten de kozijnen van 76 woningen aan de Stad en Lande te Laren geleverd en vervangen. De kozijnen speelden een belangrijke rol bij het behouden van de originele uitstraling, dus daarom zijn de oorspronkelijke ramen exact nagemaakt. Piet ven den Berg vertelt in Stedenbouw Magazine over deze mooie uitdaging. Bekijk hier het artikel.

Duurzaam ondernemen

Als onderneming zetten wij ons beste beentje voor om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Zo hebben we bijvoorbeeld oude houten deuren een nieuwe bestemming gegeven en de opbrengst gedoneerd aan een goed doel. Hieronder enkele maatregelen de we verder genomen hebben:
•Houten kozijnen hergebruiken
•Kunststof kozijnen recyclen
•Glas recyclen
•Zonnepanelen op de bedrijfslocatie