Vacature Meewerkend Voorman

Word jij meewerkend voorman bij ons bedrijf?

Bij Dekker Kozijnprojecten weten we hoe belangrijk het is om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Alleen zo kunnen we koploper in grootschalige kozijnprojecten voor bestaand vastgoed zijn én blijven. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Bouw je mee aan jouw toekomst?

Als meewerkend voorman (MV) werk je op een bouwplaats ergens in Nederland. Je zorgt ervoor dat het onderhanden project wordt uitgevoerd conform de opdrachtspecificaties. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden en geeft leiding aan de projectmedewerkers. Je vindt het leuk om een fijn werkklimaat te bevorderen. Want prettig samenwerken staat hoog in het vaandel bij Dekker.

Hoe ziet jouw werk eruit?

 • Aansturen van jouw ploeg projectmedewerkers;
 • Tijdig bestellen/afroepen van materialen bij Chef Werkplaats;
 • Melden bij leverancier van aan- en afvoer containers e.d. op de bouwplaats;
 • Afspraakbrieven tijdig verspreiden op het project;
 • Communicatie met de projectleider (PL) over voortgang en kwaliteit op de projecten;
 • Knelpunten m.b.t. de voortgang project adequaat oppakken en communiceren met opdrachtgever en of PL (afhankelijk van situatie);
 • Incidenten m.b.t. VGM direct melden aan VGM-coördinator van Dekker;
 • Signaleren van VGM-risico en het coördineren van een veilige uitvoering;
 • Per woning opleveren, Intern kwaliteitsformulier invullen en wekelijks inleveren bij werkvoorbereiding;
 • Wekelijks Controleformulier SKG (KOMO) invullen en bewaren in voormanmap;
 • Incidenteel ter ondersteuning van PL bijwonen bouwvergaderingen;
 • Initiëren van projectoverleg tussen MV en timmerlieden/monteurs.

Jouw kwaliteiten

 • Je bent goed op de hoogte van de technische richtlijnen rondom kozijnmontage. Je kunt die kennis overdragen aan anderen.
 • Je bent een ambassadeur van Dekker Kozijnprojecten. Je hebt een professionele en proactieve houding richting onze opdrachtgevers.
 • Als MV kun je je projectmedewerkers op hun best laten zijn.
 • Je vindt het leuk om in bewoonde woningen te werken en je begrijpt het belang van goede communicatie en aandacht voor de bewoner.
 • Je communiceert duidelijk en hebt een transparante houding richting de eigen organisatie (collega’s, management team en directie). Wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij Dekker en dat je een klik, positieve instelling en vertrouwen hebt naar MT en directie.
 • Je beschikt over een geldig VCA -VOL certificaat en rijbewijs BE.

Wij bieden
Een uitdagende baan in een gezonde en fijne organisatie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket (CAO Bouw) en een salaris conform jouw ervaring.

Reacties *
Je kunt een mail sturen aan Linda de Gooijer via linda@dekkerkozijnprojecten.nl.
Bellen mag ook! 0183-581626.

* S.v.p. géén acquisitie naar aanleiding van deze vacature


Prefab gevels inclusief kozijnen voor de Bouwmeesterbuurt in Almere

De eengezinswoningen in de Bouwmeesterbuurt in Almere-Buiten zijn nog maar 40 jaar oud, maar de gevels en de kozijnen waren in slechte staat. Wij mochten meedenken over de vervanging ervan. Na een uitgebreid voortraject leverden en plaatsten we er prefab gevels inclusief kozijnen.

Logistieke uitdaging

In een vroeg stadium van het project werd duidelijk dat traditionele methoden van gevelrenovatie onpraktisch zouden zijn vanwege het grote aantal woningen in de buurt. Het verwijderen van de oude gevelbekleding, aanbrengen van isolatie en het plaatsen van nieuwe gevelbekleding zou niet alleen veel transportbewegingen vereisen, maar ook veel manuren vergen. Daardoor zou de looptijd van het project langer worden dan gewenst en de overlast voor bewoners ook.

Prefab gevels: minder transport, minder manuren

Daarom kozen wij voor het prefabriceren van de complete gevels, inclusief kozijnen en gevelbekleding. De sloper haalde eerst de bestaande gevelbekleding eraf, zodat we achterconstructie konden controleren op houtrot en de status van het folie. Daarna plaatsten we de gevelelementen. De nieuwe gevelelementen zijn luchtdicht afgewerkt; alle aansluitingen zijn ingespoten met liquid rubber en ook de bestaande constructie is hiermee afgewerkt. Met zestien tot achttien man op de bouwplaats plaatsten we vijf elementen per dag, inclusief het werk eromheen. Groot voordeel: Na plaatsing was de gevel meteen echt klaar. Een praktische en snelle aanpak dus, die bovendien de overlast voor bewoners beperkt hield.

Ook interesse in deze of een andere unieke oplossing voor kozijn- of gevelvraagstukken? Neem contact met ons op!

Partner Stichting Blauwzaam

Wij zetten ons in voor de verduurzaming van de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Daarom zijn wij partner van Stichting BlauwZaam. BlauwZaam ontplooit activiteiten om de meest duurzame regio van Nederland te ontwikkelen. Daarbij doen ze een beroep op alle ondernemers uit de regio. Vanuit onze duurzaamheidsdoelstellingen sloten wij ons in 2023 als partner aan.

Convenant: concreet maken

Vorig jaar hebben we met een aantal andere Blauwzaam-partners een convenant gesloten. Binnen dat convenant delen we kennis en zetten we elkaar aan tot actie. Dat heeft bijvoorbeeld al mooie gevolgen voor het hergebruiken van onze afvalstroom. Zo zijn we met Tweedekans Bouwmaterialen gestart met een pilot, waarbij delen van oude hardhouten kozijnen afkomstig uit onze projecten worden schoongemaakt, met als doel er weer kozijnhout van te maken.

Stichting BlauwZaam

Begin 2010 is het fundament gelegd voor de Stichting BlauwZaam. BlauwZaam gaat uit van de principes van de BLAUWe Economie en van de doelen van DuurZAAMheid. Circulaire Economie. Van 2010-2018 is vooral ingezet op de regionale energietransitie. De 5 jaar daarna (2018-2023) is een concretisering gemaakt naar 4 thema’s. Circulaire Economie, Het Nieuwe Bouwen, Blauw-Groen en MensEnWerk. Het thema Energie is geen apart thema, maar wordt in alle thema’s meegenomen

Integrale aanpak

In de komende jaren richt BlauwZaam zich op actuele circulaire en duurzame regionale uitdagingen die altijd vanuit integraliteit worden benaderd. Nieuwe ontwikkelingen die aandacht vragen zijn o.a.: Korte ketens en Circulaire bouw, Klimaatverandering en Water, Duurzaam Toerisme, Bevorderen van Biodiversiteit.

Inmiddels is BlauwZaam uitgegroeid tot een brede “duurzaamheidsbeweging” in de regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden. Wij zijn trots dat we daar vanuit onze organisatie en doelstellingen een bijdrage aan kunnen leveren.

Lees meer op https://www.blauwzaam.nl

Samen werken aan een duurzame toekomst: krachten bundelen

Als onderhoudssector hebben we een flinke uitdaging op onze schouders. De stip op de horizon om ons bestaande vastgoed zó te verduurzamen dat we er over 50 jaar nog steeds comfortabel in kunnen wonen en werken én dat we dat doen op manieren en met materialen die een zo min mogelijke impact hebben op onze aardbol.

Dát kan alleen door nauw samen te werken en elkaar op een hoger niveau te tillen met kennis en kunde. Dat klinkt mooi, maar dat vraagt nogal wat. Kennis delen, transparant zijn over prijsvorming, een kritische blik. En dat binnen de hele keten. Opdrachtgevers, toeleverende partners en uitvoerende partners. Binnen onze sector gebeurt er op dat vlak al ontzettend veel. Met vallen en opstaan komen we op een hoger plan.

Des te beter de héle keten bekend is met de wens van de hoofdopdrachtgever, des te beter het eindresultaat. Door samen te werken binnen een bouwteam of binnen een keten wordt een brug geslagen tussen partijen, waar ook de interne klant van ons allemaal -de bewoner- profiteert.

In onze visie staat dat wij geloven in een open samenwerking. Door de mens centraal te zetten en het bundelen van kennis leveren wij een bijdrage aan een duurzame woonomgeving én samenleving voor vandaag en morgen. Krachten bundelen in de bouw dus! Wordt vervolgd in 2024.


Algemeen directeur
Dekker Kozijnprojecten

Blij met lidmaatschap i_lab

Samen met alle partners maakt i_lab Gorinchem en de regio nog sterker, slimmer en schoner. Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Banen van nu en in de toekomst zien er anders uit met robots, sensoren en virtual reality. Dat vraagt om een groot vernieuwings- en aanpassingsvermogen van onderwijs en bedrijfsleven. i_lab verbindt leren, werken en innoveren en maakt werknemers, leerlingen én studenten vertrouwd met deze technologische ontwikkelingen. i_lab biedt bovendien een omgeving om te ontdekken, te experimenteren, nieuwe technologische toepassingen te ontwikkelen en om beroepen en bedrijven te leren kennen. Met ons lidmaatschap zijn wij blij deel uit te maken van dit mooie initiatief!

Marieke Koorevaar (Dekker Kozijnprojecten) en Adrienne Vertooren (i_lab).

Kozijnmonteur

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een:

Kozijnmonteur

 • Je hebt affiniteit met werken in de bouw
 • Het is een pré als je bekend bent met kozijnmontage
 • Je bent een aanpakker en een harde werker; geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Samenwerken staat bij jou voorop
 • Je vindt het leuk om in bewoonde woningen te werken en je begrijpt het belang van goede communicatie en aandacht voor de bewoner
 • Je beschikt over rijbewijs B

Aanstormend talent

Nog geen ervaring in de bouw maar je hebt wel technisch inzicht en je wilt graag leren? We gaan graag met je in gesprek om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om je op te leiden.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket (CAO Bouw) en een salaris conform jouw ervaring.

 Reacties *

Je kunt je sollicitatie sturen aan Eva van Rooijen via eva@dekkerkozijnprojecten.nl. Wij vragen je per mail te reageren door middel van een motivatiebrief en een bijpassend CV. Meer informatie: www.dekkerkozijnprojecten.nl

* Geen acquisitie s.v.p.

Timmerman

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een:

Timmerman

 • Je hebt een afgeronde timmeropleiding
 • Je bent in staat om zelfstandig kozijnen af te timmeren
 • Je hebt oog voor kwaliteit en je vindt het belangrijk om je werk netjes op te leveren
 • Je bent een aanpakker en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je vindt het leuk om in bewoonde woningen te werken en je begrijpt het belang van goede communicatie en aandacht voor de bewoner
 • Je beschikt over rijbewijs B

Wij bieden

Een uitdagende baan in een gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket (CAO Bouw) en een salaris conform jouw ervaring.

 Reacties *

Je kunt je sollicitatie sturen aan Eva van Rooijen via eva@dekkerkozijnprojecten.nl. Wij vragen je per mail te reageren door middel van een motivatiebrief en een bijpassend CV. Meer informatie: www.dekkerkozijnprojecten.nl

* Geen acquisitie s.v.p.

De jeugd laten zien hoe mooi ons vak is!

Bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg konden de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen vorige week zaterdag tijdens de Open Dag aan een echt huis bouwen.

De kids mochten kozijnen plaatsen, aftimmeren en gevelbekleding aanbrengen. Je kan er niet vroeg mee beginnen; wellicht zaten er wel toekomstige timmermannen en vrouwen tussen!