De jeugd laten zien hoe mooi ons vak is!

Bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg konden de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen vorige week zaterdag tijdens de Open Dag aan een echt huis bouwen.

De kids mochten kozijnen plaatsen, aftimmeren en gevelbekleding aanbrengen. Je kan er niet vroeg mee beginnen; wellicht zaten er wel toekomstige timmermannen en vrouwen tussen!

Zaterdag 5 november Open dag bij Willem van Oranje College

Tijdens de open dag van het Willem Van Oranjecollege op zaterdag 5 november a.s. maak je kennis met allerlei werkzaamheden. Met het door ons zelf bedachte en gebouwde demohuis, kun je draaien met de kraan, kozijnen plaatsen, aftimmeren en gevelbekleding aanbrengen. Natuurlijk veilig en met één op één begeleiding. De ervaring dat je zélf iets hebt gebouwd of gemaakt, dat is het mooiste dat er is. Even een stapje terug doen en naar je eigen werk kijken. Dat smaakt naar meer… Wij houden van de bouw en dat geven we graag door!

Dekker Kozijnprojecten sponsort golftalent Nordin van Tilburg

Mooie initiatieven op het gebied van natuur & milieu, welzijn en sport moedigen we graag aan. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld onze lokale sportvereniging te Noordeloos (SVN), maar ook internationaal golfer Nordin van Tilburg steunen wij graag bij zijn weg naar de top! Kijk op https://nordinvantilburg.nl/