De jeugd laten zien hoe mooi ons vak is!

Bij het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg konden de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen vorige week zaterdag tijdens de Open Dag aan een echt huis bouwen.

De kids mochten kozijnen plaatsen, aftimmeren en gevelbekleding aanbrengen. Je kan er niet vroeg mee beginnen; wellicht zaten er wel toekomstige timmermannen en vrouwen tussen!

Zaterdag 5 november Open dag bij Willem van Oranje College

Tijdens de open dag van het Willem Van Oranjecollege op zaterdag 5 november a.s. maak je kennis met allerlei werkzaamheden. Met het door ons zelf bedachte en gebouwde demohuis, kun je draaien met de kraan, kozijnen plaatsen, aftimmeren en gevelbekleding aanbrengen. Natuurlijk veilig en met één op één begeleiding. De ervaring dat je zélf iets hebt gebouwd of gemaakt, dat is het mooiste dat er is. Even een stapje terug doen en naar je eigen werk kijken. Dat smaakt naar meer… Wij houden van de bouw en dat geven we graag door!

Vacature Projectcoördinator

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een:

Projectcoördinator

Functieomschrijving

 • Voorbereiden en begeleiden van toegewezen projecten van A tot Z. Dat wil zeggen: adviseren van de opdrachtgever met betrekking tot de productkeuze (TCO), uitvoering en langetermijn-onderhoud.
 • Eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding (inmeten, uitwerken, bestellingen en communicatie opdrachtgever). Daarbij maak je gebruik van ondersteuning op de afdeling.
 • Overdracht en kick-off met meewerkend voorman en montageteam.
 • Begeleiding en controle projectuitvoering (kwaliteit, financiën, welzijn en werkplezier montageteam).

Jouw kwaliteiten

 • Je bent een uitblinker en kwaliteit staat bij jou voorop.
 • Je hebt affiniteit met de werkvoorbereiding op het gebied van kozijnprojecten: je bent in staat om kozijnen in te meten en uit te werken op tekening om vervolgens zelf de inkoop van kozijnen (hout, kunststof en aluminium) en aanverwante materialen te verzorgen.
 • Je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken en samen na te denken over de beste en slimste manier om een project uit te voeren.
 • Kunnen werken met CAD is een pré.
 • Je werkt accuraat en bent in staat om op basis van alle relevante informatie de projecten met precisie voor te bereiden.
 • Je bent betrokken en een harde werker; geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent in staat om je werk zorgvuldig te plannen om zo de gestelde deadlines en afspraken waar te maken.
 • Je beschikt over het inzicht om tijdig te communiceren binnen het team over de gestelde deadlines.
 • Je staat je mannetje en weet ook in hectische tijden het hoofd koel te houden.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een gezonde en groeiende organisatie met leuke collega’s en een goede sfeer. Kwaliteit en werkplezier gaan bij ons hand in hand. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket (CAO UTA) en een salaris conform jouw ervaring.

Reacties *

Je kunt je sollicitatie sturen aan Eva van Rooijen via eva@dekkerkozijnprojecten.nl. Wij vragen je per mail te reageren door middel van een motivatiebrief en een bijpassend CV. Meer informatie: www.dekkerkozijnprojecten.nl

Dekker Kozijnprojecten sponsort golftalent Nordin van Tilburg

Mooie initiatieven op het gebied van natuur & milieu, welzijn en sport moedigen we graag aan. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld onze lokale sportvereniging te Noordeloos (SVN), maar ook internationaal golfer Nordin van Tilburg steunen wij graag bij zijn weg naar de top! Kijk op https://nordinvantilburg.nl/