SAMENWERKEN, JUIST NU

Het Corona-virus brengt wereldwijd veel teweeg. Onze waardering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Samen staan we sterk.

Ook wij van Dekker Kozijnprojecten proberen met elkaar de gevolgen zo goed mogelijk op te vangen. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en nemen de hygiënemaatregelen die zijn voorgeschreven in acht. Op die manier proberen we met elkaar verspreiding van het virus in te dammen en de kwetsbare mensen onder ons te beschermen.

Het is ons streven om samen met onze opdrachtgevers en partners oplossingen te vinden voor de gevolgen op de werkvloer, waarbij we ieders belang in het oog houden.

Laten we elkaar bijstaan in deze tijd en de lijnen kort houden, zodat we op een zo constructief mogelijke manier met de situatie om kunnen gaan.

Mochten we iets over het hoofd zien; we zijn graag in contact met u.

Duurzaam ondernemen

Als onderneming zetten wij ons beste beentje voor om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Zo hebben we bijvoorbeeld oude houten deuren een nieuwe bestemming gegeven en de opbrengst gedoneerd aan een goed doel. Hieronder enkele maatregelen de we verder genomen hebben:
•Houten kozijnen hergebruiken
•Kunststof kozijnen recyclen
•Glas recyclen
•Zonnepanelen op de bedrijfslocatie

20-years excellence award

Zo lang als we bestaan doet Dekker Kozijnprojecten aan kwaliteitsmanagement. Dat is nu ruim 40 jaar. De laatste 2 decennia is dit formeel geregeld via Lloyds Register. Van hen ontvingen we deze plaquette voor 20 jaar succesvol kwaliteitsmanagement. Een mooie opsteker!
Links op de foto VGM-coördinator Linda de Gooijer. Rechts: algemeen directeur Marieke Koorevaar.

In het nieuws met moderne puien

“Gevels op een moderne manier in oude luister hersteld.” Zo luidt het artikel in Stedenbouw Magazine over het project in de Reimerswaalbuurt te Amsterdam, waar Dekker Kozijnprojecten een bijdrage kon leveren aan goed geïsoleerde woningen. Bekijk hier het artikel:

Project Rechthuislaan genomineerd voor Architectuurprijs 2021

Wauw! Wij zijn aangenaam verrast door deze mooie video van Open Rotterdam, gemaakt in het kader van de Architectuurprijs 2021. In deze video is het project op de Rechthuislaan te Rotterdam in beeld gebracht, waar Dekker Kozijnprojecten de kozijnen en voordeuren heeft vervangen van 60 woningen. Wij zijn zorgvuldig omgegaan met het historische karakter van deze woningen en hebben de gevels in hun oude glorie prachtig hersteld.

Wij willen SW Vastgoedverbetering bedanken voor de prettige samenwerking, en Open Rotterdam voor deze mooie video!