Vacature Projectcoördinator

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een:

Projectcoördinator

Functieomschrijving

 • Voorbereiden en begeleiden van toegewezen projecten van A tot Z. Dat wil zeggen: adviseren van de opdrachtgever met betrekking tot de productkeuze (TCO), uitvoering en langetermijn-onderhoud.
 • Eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding (inmeten, uitwerken, bestellingen en communicatie opdrachtgever). Daarbij maak je gebruik van ondersteuning op de afdeling.
 • Overdracht en kick-off met meewerkend voorman en montageteam.
 • Begeleiding en controle projectuitvoering (kwaliteit, financiën, welzijn en werkplezier montageteam).

Jouw kwaliteiten

 • Je bent een uitblinker en kwaliteit staat bij jou voorop.
 • Je hebt affiniteit met de werkvoorbereiding op het gebied van kozijnprojecten: je bent in staat om kozijnen in te meten en uit te werken op tekening om vervolgens zelf de inkoop van kozijnen (hout, kunststof en aluminium) en aanverwante materialen te verzorgen.
 • Je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken en samen na te denken over de beste en slimste manier om een project uit te voeren.
 • Kunnen werken met CAD is een pré.
 • Je werkt accuraat en bent in staat om op basis van alle relevante informatie de projecten met precisie voor te bereiden.
 • Je bent betrokken en een harde werker; geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent in staat om je werk zorgvuldig te plannen om zo de gestelde deadlines en afspraken waar te maken.
 • Je beschikt over het inzicht om tijdig te communiceren binnen het team over de gestelde deadlines.
 • Je staat je mannetje en weet ook in hectische tijden het hoofd koel te houden.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een gezonde en groeiende organisatie met leuke collega’s en een goede sfeer. Kwaliteit en werkplezier gaan bij ons hand in hand. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaarden pakket (CAO UTA) en een salaris conform jouw ervaring.

Reacties *

Je kunt je sollicitatie sturen aan Eva van Rooijen via eva@dekkerkozijnprojecten.nl. Wij vragen je per mail te reageren door middel van een motivatiebrief en een bijpassend CV. Meer informatie: www.dekkerkozijnprojecten.nl

Dekker Kozijnprojecten sponsort golftalent Nordin van Tilburg

Mooie initiatieven op het gebied van natuur & milieu, welzijn en sport moedigen we graag aan. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld onze lokale sportvereniging te Noordeloos (SVN), maar ook internationaal golfer Nordin van Tilburg steunen wij graag bij zijn weg naar de top! Kijk op https://nordinvantilburg.nl/

Dekker Doorzetter bij de Rotterdam Marathon

Voorman Gerrit Maasland liep zondag 24 oktober jl. de marathon van Rotterdam. Op zich niets bijzonders voor hem; hij heeft al heel wat kilometers in de benen. Maar deze keer verscheen hij uitgedost als Noordelose pomp aan de start, ter promotie van het hardloopevenement dat ieder jaar op de eerste zaterdag van september in ons dorp plaatsvindt. En met fantastisch resultaat: in 6 uur, twaalf minuten en 4 seconden kwam Gerrit over de finish met zijn 27 kilo zware pomp-pak. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven bij TV Rijnmond, Humberto en radio 3FM:

Terugblik en samenvatting TV Rijnmond:
https://youtube.com/watch?v=ARSF40F2lwk&feature=share
Gerrit wordt geïnterviewd door TV Rijnmond tijdens de marathon:
https://youtube.com/watch?v=_NYRNbJQt64&feature=share
De pomp komt over de finishlijn:
https://youtube.com/watch?v=oloCGQ5AMS4&feature=share
Interview TV Rijnmond bij de finish:
https://youtube.com/watch?v=oloCGQ5AMS4&feature=share
Bij Humberto Tan:
https://youtu.be/QkzxJn3weXI
Interview 3FM:
https://www.npo3fm.nl/fragmenten/frank-eva-welkom-bij-de-club/d63c3907-08ce-4687-be32-bdb8e62d81c8/2021-10-25-lang-lopende-lantaarnpaal