Samen werken aan een duurzame toekomst: krachten bundelen

Als onderhoudssector hebben we een flinke uitdaging op onze schouders. De stip op de horizon om ons bestaande vastgoed zó te verduurzamen dat we er over 50 jaar nog steeds comfortabel in kunnen wonen en werken én dat we dat doen op manieren en met materialen die een zo min mogelijke impact hebben op onze aardbol.

Dát kan alleen door nauw samen te werken en elkaar op een hoger niveau te tillen met kennis en kunde. Dat klinkt mooi, maar dat vraagt nogal wat. Kennis delen, transparant zijn over prijsvorming, een kritische blik. En dat binnen de hele keten. Opdrachtgevers, toeleverende partners en uitvoerende partners. Binnen onze sector gebeurt er op dat vlak al ontzettend veel. Met vallen en opstaan komen we op een hoger plan.

Al jaren hoor ik mijzelf regelmatig zeggen: ‘ik zou zo graag een brug willen slaan vanuit ons als makers en doeners naar de woningcorporaties”. Des te beter wij weten waar de opdrachtgevers van onze klanten naar toe willen, des te beter kunnen we hen -en dus uiteindelijk de interne klant van ons allemaal, de bewoner- adviseren en bedienen.

In onze visie staat dat wij geloven in een open samenwerking. Door de mens centraal te zetten en het bundelen van kennis leveren wij een bijdrage aan een duurzame woonomgeving én samenleving voor vandaag en morgen. Krachten bundelen in de bouw dus! Wordt vervolgd in 2024.

Voor nu eerst fijne feestdagen gewenst en een gezond nieuwjaar!


Algemeen directeur
Dekker Kozijnprojecten