KIJK! Een baan met toekomst

Bij Dekker Kozijnprojecten weten we hoe belangrijk het is om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Wij leiden namelijk al 50 jaar mensen op. Alleen zo kunnen we koploper in grootschalige kozijnprojecten voor bestaand vastgoed zijn én blijven. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Als erkend leerbedrijf werken wij samen met Bouwmensen Zuid Holland-Zuid. Zo combineer jij de beste opleiding met werken bij Dekker Kozijnprojecten.

Ook bieden wij een intern opleidingstraject, ontwikkeld voor en door Dekker collega’s. Zo leiden we je op tot kozijnmonteur. En daar eindigt het niet: Je kunt je bij ons ook verder ontwikkelen tot kraanmachinist, deskundig asbestverwijderaar (DAV), deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA), leermeester en EHBO’er of bedrijfshulpverlener.

Op elk punt in jouw carrière

Starter, zij-instromer of expert, bij Dekker Kozijnprojecten krijg je een baan met perspectief. We kijken daarbij niet naar ervaring of vaardigheden. Enthousiasme en de juiste instelling vinden wij veel belangrijker. Wat als jij over die eigenschappen beschikt? Dan komt de rest vanzelf! Zeker in ons goed georganiseerde leerbedrijf met leuke, enthousiaste collega’s die je graag helpen.

Er zijn meer mogelijkheden! Je kunt je verder ontwikkelen tot:

Kraanmachinist

Deskundig Asbestverwijderaar (DAV)

Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA)

Leermeester

EHBO’er of Bedrijfshulpverlener

Wij zoeken per direct:

Kozijnmonteur
Kozijnmonteur

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een: Kozijnmonteur Je hebt affiniteit met werken in de bouw Het is een pré als je bekend bent met kozijnmontage Je bent een aanpakker … Lees verder

Timmerman
Timmerman

Ons bedrijf groeit en om die reden zoeken wij per direct een: Timmerman Je hebt een afgeronde timmeropleiding Je bent in staat om zelfstandig kozijnen af te timmeren Je hebt oog voor kwaliteit en je … Lees verder

Een baan met toekomst iets voor jou?
Neem contact op met Eva van Rooijen
0183-581626 – eva@dekkerkozijnprojecten.nl